Blogolás szolgáltatóknak – ALAP tanfolyam

24.990 Ft

Az online tanfolyam tartalma: 16 lecke, közel 20 dokumentum (cikk sablon, ötlet lista, blog rendszerező stb.)

Indítsd be blogodat, mellyel megerősíted szakértői márkákat. Szerezz több ügyfelet, növeld bevételeidet és költs kevesebbet hirdetésre!

Stratégia, SEO alapok, blogolási alap fogalmak, cikk írási tippek.

Részletes leírás a tanfolyamról: Blogolás szolgáltatóknak

Kategória: Címke:

Leírás

Részletes leírást itt találsz: Blogolás szolgáltatóknak – Magdi webdesign (palffymagdi.hu)

A Blogolás szolgáltatóknak ALAP tanfolyamról bővebben

Az összesen 16 leckéből álló online tanfolyam segítségével elsajátítod azt a gondolkodásmódot és gyakorlati lépéseket, amelyekkel sikerre tudod vinni szakértői blogod. Mivel ez egy általános gondolkodás-módot és cikk-írási rutint kialakító tanfolyam, függetlenül attól, hogy milyen platformon blogolsz, hasznos lehet a számodra.

A tanfolyamban az alábbi témaköröket vesszük végig

 • Stratégiai alapok

  • Kiknek, miért és miről is fogsz írni. (3 lecke)

 

 • Blogolás alapok

  • Tartalmi felépítés, Témakutatási módszerek, SEO alapok, Kulcsszókutatás alapok (4 lecke)

 

 • Tartalom-készítés alapok

  • Bejegyzés fajták – melyiket mire használjuk, cikk ötletek, vázlat írás fortélyai, cikk sablonok, illusztrációk (5 lecke)

 

 • Marketing stratégia kialakítása

  • Organikusan érkező és irányítottan érkező látogatókra (3 lecke)

 

 • Ellenőrző lista (1 lecke)

Teljes lecke lista

A leckék végén feladatokkal, adatrögzítésre alkalmas regiszterekkel, ötlet listákkal, kitölthető cikk vázlatokkal segítelek abban, hogy a tanfolyam anyagát át tudd ültetni a gyakorlatba.  A dokumentumok közöt találsz online szerkeszthető PDF-et és Word dokumentumot és Excel file-okat, hogy lehetőség szerint ne kelljen nyomtatnod, ezen kívül maximum egy füzetre lesz szükséged, ami jegyzetelhetsz. 🙂 Egyes leckékben több az illusztráció, helyenként videókat is találsz, melyek segítségével könnyebb megértened a tanfolyam anyagát.

 

Mit lehet elérni a Blogolás szolgáltatóknak ALAP tanfolyammal?

 • Ha eddig blogoltál, de eredménytelenül, megérted min kell változtatnod ahhoz, hogy ezúttal sikert érj el cikkeiddel.
 • Tudni fogod, mikor érdemes a Google szempontjai szerint is értékes bejegyzést írnod, és azt hogyan tedd meg – mire figyelj a kulcsszókutatásnál, téma válogatásnál, melyik cikk típust hogyan építsd fel.
 • Lesz egy struktúra a kezedben, amelynek a mentén már könnyebb lesz cikk témákat találnod, a vázlat írási technika elsajátításával pedig rengeteg időt fogsz megspórolni magadnak még akkor is, ha egyébként giga hosszú cikket írsz.
 • Felépítesz egy rendszert, amiben az “ad hoc” cikkeknek is meglesz a maguk helye és értelme, de sokkal több lesz a szervezetten, tervezetten megírt bejegyzésed, melyekkel növelheted bevételeidet, ügyfeleid számát.

 

Kinek való az ALAP tanfolyam?

 • Van már saját Wordress vagy bármilyen más motorú honlapod és tudod is kezelni.
 •  A honlapodon nincs még blogod, de szeretnél VAGY elkezdtél már blogolni, de egyelőre eredménytelenül.
 • Szeretnéd jelentősen csökkenteni a hirdetési költségeidet és organikus forgalomból látogatókra szert tenni.
 • Szakmai személyes márkát szeretnél építeni és a hitelességedet erősíteni.
 • Több ügyfelet, követőt szeretnél és általuk növelni a bevételeidet.
 • Tudod hogyan kell a honlapodra egy blog cikket feltölteni és annak a SEO beállításain változtatni.

Ez egy alapozó tanfolyam, mely BÁRMILYEN platformon végzett blogoláshoz alkalmas, ezért technikai beállításokat nem tartalmaz. 

Amennyiben WordPress-es honlapod van, (NEM wordpress.com, hanem WordPress.org-ról letöltött honlapod van) és szükséged van technikai támogatásra, válaszd a Blogolás szolgáltatóknak HALADÓK tanfolyamot!

 

Így kapod meg a tananyagot

Vásárold meg a tanfolyamot és amint kiegyenlítetted bankkártyával, vagy utalással az összeget, már el is kezdheted a tanfolyamot. A vásárlás során készül tanulói fiókod, melyről e-mailben kapsz értesítést.

Belépés után a Tanfolyamaim oldalon találod meg a vásárolt tanfolyamot, amelynek nevére kattintva megjelenik a lecke lista. A tanfolyami leckék egymásra épülnek, a letölthető dokumentumokat mindig az adott lecke végén találod meg linkelt formában. A letöltött anyagokat a számítógéped / mobilod Letöltések mappájában keresd.

 

Mennyi időt kell szánni a Blogolás szolgáltatóknak ALAP tanfolyam feldolgozására?

A tananyag feldolgozására szánj több hetet, illetve a tanfolyam elvégzése után is jó, ha visszatérsz, ha egyes blogolási feladatokkal elakadnál.

Egyes gyakorlatok gyorsan megoldhatók, de vannak komolyabb elmélyülést és tervezést igénylő feladatok is. Ezeket ne hagyd ki, különösen akkor ne, ha új a honlapod, esetleg a vállalkozásod is. Alapos tervezéssel  és tudatos blog szerkesztéssel komoly helyzeti előnyre tehetsz szert és gyorsabban zárkódhatsz fel a már egy ideje szolgáltató konkurenseidhez. A kulcsszókutatásokkal értékes tapasztalatokra teszel szert, melyekért a későbbiekben hálás leszel saját magadnak.

Tűzz ki magadnak határidőt, meddig végzed el a tanfolyamot, és jelöld be a naptáradba azokat a napokat / órákat, amikor a tanfolyammal foglalkozol.

A tanfolyam vásárlást követően 1 évig érhető el .

 

Mit NEM tartalmaz a tanfolyam?

 • Bár sok szó esik a keresőoptimalizálásról, és annak fontosságáról, ez összességében NEM egy SEO tanfolyam!(Viszont olyan alapokat kapsz, amire egy SEO szakember is bólogat, hogy hasznos… 🙂 )
 • Nincs benne útmutató, hogyan adj fel Facebook, Google hirdetést.
 • Nincsen benne technikai útmutató, hogyan töltsd fel a cikkedet WordPressbe.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…