-11%

Gyorssegély honlap takarításhoz e-book

3.990 Ft

A Gyorssegély honlap takarításhoz e-bookban bemutatom azt az 5 leggyakoribb tárhely pazarló hibát, amelyet a legtöbb laikus elkövet és azt is, hogyan javítsd ki őket. A honlap takarítás után nemcsak több tárhelyed marad (és ezzel megelőzöl egy szükségtelen plusz kiadással járó tárhely bővítést), hanem weboldalad teljesítménye is szembetűnően javulni fog.

Kategória:

Leírás

A Gyorssegély honlap takarításhoz e-bookban megmutatom azt az 5 hibát, melyek közül valószínűleg legalább egyet biztosan Te is elkövettél és azt is, hogyan javítsd ki.

Nálad is aktuális lesz a honlap takarítás, ha az alábbiakat tapasztalod:

Lassú, alig tölt be, nem lehet szerkeszteni, mindezt egyik pillanatról a másikra, akár munka közben. Nem tudsz frissíteni, a WordPress alig, vagy rosszul tölt be. Kívülről nézve is drasztikusan lelassult a honlapod és nem érted mi történik. Kétségbeesve hívod a tárhelyszolgáltatódat kérdőre vonva őket, hogy mi lehet a gond, mire ők megnyugtatnak, semmi gond, csak betelt a tárhelyed, vegyél nagyobbat. Elképzelhető, hogy az elején alul kalkuláltál és túl aprócska tárhelyet vettél, azonban a legtöbb esetben sokkal inkább az a gond, hogy nem jól gazdálkodtál a férőhelyeddel.

Az e-bookban található hiba listát az alapján a több tucat honlap alapján állítottam össze, melyekkel olyan ügyfelek találtak meg, akik maguk készítették a tartalmaikat. Az általuk elkövetett, ismétlődő, szinte mindenkinél elforduló hibákat találod ebben az e-bookban és azokat a praktikákat mutatom meg, melyekkel nekik is jelentős tárhelyet szabadítottam fel.

Az e-book nemcsak tűzoltásra jó, hanem mutatok benne olyan praktikákat is, amelyekkel a jövőben megelőzheted ezeknek a hibáknak a megismétlődését.

A hibák, amelyekről a 15 oldalas e-bookban szó van:

  • oldalak és bejegyzések struktúrálása
  • média elemek
  • sablonok
  • bővítmények
  • gyorsítótár

A javaslataim megfogadásával garantáltan sok megabájtnyi helyet tudsz felszabadítani és jó eséllyel elkerülheted a tárhelybővítéssel járó plusz kiadásokat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.