-11%

Hatékony egy oldalas honlapok e-book

3.990 Ft

Ebből a 28 oldalas e-bookból megtanulod mi  a különbség az egy oldalas honlapok és a landing oldalak között. Megmutatom hogyan építsd fel őket, milyen tartalmi elemeket használj, hogy biztosan elérd a célod – legyen az márkaépítés, termék vagy szolgáltatás értékesítése, vagy feliratkozó gyűjtés. Magyar példákkal!

Kategória:

Leírás

Mi is az a landing? Mi kell egy hatékony egy oldalas honlaphoz?

Először is az, hogy megértsd, milyen típusú egy oldalas honlapok vannak, meg tudd őket különböztetni és az elérni kívánt cél szerint építsd fel őket.

Ebben az e-bookban pontosan erről lesz szó – mi is az a landing oldal, és miben más, mint az egy oldalas honlap. Mindkettő típusnak megvan a maga létjogosultsága, attól függ, hogy számodra melyik lesz a nyerő, ha tudod mit akarsz kihozni a honlapodból.

Az összesen 28 oldalas kalauzban rengeteg szemléltető példát is találsz, hogy lásd az egyes tartalmi egységek hogyan épülnek fel, milyen mondanivalót közvetítenek.

Kiknek ajánlom a hatékony egy oldalas honlapok e-bookot?

  • Azoknak, akiknek még nincs honlapjuk, de a vállalkozásuk fő célja már körvonalazódott és hatékony formátumot keresnek.
  • Azoknak, akiknek már van honlapjuk, akár több oldalas is, és értékesíteni szeretnének, vagy a marketingjüket egy új szintre emelni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.