Márkaépítés e-book és munkafüzet

9.990 Ft

A 35 oldalas e-book és a 20+ gyakorlatot tartalmazó munkafüzet feldolgozása után kezedben lesznek a legfontosabb elemek, amelyekkel egységes kinézetű arculatot tudsz kialakítani, valamint lesz egy biztos stratégiai alapod, amire márkádat építheted.

A tananyag elsősorban induló vállalkozóknak készült, de ajánlott azon haladó vállalkozóknak is, akiknek fordulóponthoz érkezett a vállalkozása.

A megoldandó feladatokhoz nincs szükség semmilyen grafikusi előképzettségre, sem művészi vénára. 

A PDF online is szerkeszthető, nem szükséges kinyomtatni. 🙂

Kategória: Címke:

Leírás

A Márkaépítés e-book és munkafüzetről bővebben

A 35 oldalas, több, mint 20 gyakorlati feladatot tartalmazó márkaépítés e-book és munkafüzet egyszerűen és gyakorlatiasan segít Neked márkád megjelenésének kialakításában.

Száraz elmélet helyett életszerű, hétköznapi példákkal és saját tapasztalat megosztásával segítelek abban, hogy a márkaépítés számodra is egyszerű és élvezetes legyen.

Az e-bookban az alábbi témaköröket vesszük végig és kapsz hozzájuk gyakorlati feladatot is:

 • Branding alapozás – ki vagy te, mi motivál, mivel tűnsz ki, kik lesznek a “neked való” ügyfelek (ha úgy tetszik, ideális ügyfeleid)
 • Márka jegyeid – stílus, hangnem, szóhasználat feltérképezése, célcsoportkutatás
 • Vizuális tartalom – hogyan gyűjts inspirációkat, hogyan készíts moodboard-ot, mi alapján válaszd ki arculati színeidet és betűtípusaidat, milyen képeket használj
 • Miért nem vásárolnak Tőled – és mit tegyél ellene, hogy ne így legyen
 • Mikor célszerű újra tervezni az arculatod – pro és kontra érvekkel

 

Mit lehet elérni a márkaépítés e-book és munkafüzettel?

Az e-booknak köszönhetően pontosan fogod tudni, hogy mit akarsz, hogyan képviseld magad szóban, írásban és vizuálisan egyaránt. Határozott elképzeléssel tudsz tárgyalni a grafikussal, nem mellesleg még pénzt is spórolsz mert már “csak” egy logóra lesz szükséged, amihez Te adod a színpalettát és a betűtípusokat.

 

Így kapod meg a tananyagot

Az e-book és a munkafüzet egybe van fűzve, minden elméleti rész után jönnek rögtön a feladatok, amelyekkel át tudod ültetni a gyakorlatba az olvasottakat. A PDF-et nem szükséges kinyomtatni, online is kitölthető a szerkeszthető szövegmezőknek köszönhetően.

A külön letölthető linkgyűjteményben azokat a linkeket találod, melyekre hivatkozom az e-bookban is, hogy a későbbiekben is tudd őket használni, ne kelljen a szövegben keresgélned mindig. 🙂

A harmadik PDF-ben pedig a bónusz anyaghoz kapsz információkat.

 

Mennyi időt kell szánni a márkaépítés e-book és munkafüzet feldolgozására?

A tananyag feldolgozására szánj több napot.

Egyes gyakorlatok gyorsan megoldhatók, de vannak komolyabb elmélyülést és tervezést igénylő feladatok is. Ezeket ne hagyd ki, különösen akkor ne, ha még csak most tervezed indítani a vállalkozásod. A kutatásokkal értékes tapasztalatokra teszel szert, melyekért a későbbiekben hálás leszel saját magadnak.

 

Kinek való a márkaépítés e-book és munkafüzet?

Ha instant – semmit sem kell érte tenned és mégis csodákat érsz el vele – módszerekre vágysz, akkor ez a tananyag nem neked való. Ha viszont többségében igazak rád az alábbi állítások, mindenképp neked való:

 • kezdő vállalkozó vagy, aki most kezdi el építeni a bizniszét
 • már egy ideje vállalkozol, de eddig nem fordítottál figyelmet a márkaépítésre és úgy érzed, most jött el az ideje
 • a magánéletben is törekedsz az egyedi megjelenésre, szereted a szépet és ahhoz keresel mankókat, hogyan fejezd ki magad a vállalkozásodban is
 • ha nem félsz egy kis önismereti utazástól…

 

Mit mondanak mások az e-bookról?

Ügyfeleim szerint ez egy izgalmas önismereti utazás is, nem pusztán egy szimpla DIY-anyag. 🙂

Még több véleményt itt olvashatsz: Márkaépítés e-book és munkafüzet (palffymagdi.hu)

 

BÓNUSZ

A piacon egyedülálló, 6 napos támogató e-mail sorozatot kapsz az e-book és munkafüzet mellé, amelyben további tippeket kapsz a megvalósításhoz, eszközöket, melyek támogatnak abban, hogy kitarts a célod mellett.

Az emailek tartalmából:

 • tippek a hatékony időtervezéshez
 • céltervezés hatékonyan – letölthető tervezővel
 • stratégiai útmutatót hogyan tudod a vágyaidat, a célcsoportodat és a pénzügyi céljaidat összehangolni
 • hasznos tippeket kapsz a konkurencia-elemzéshez, hirdetési kampány tervezéséhez
 • további tippeket kapsz az inspiráció-gyűjtéshez, ami akkor is hasznos lesz, ha amúgy azt gondolod, nincs érzéked a hangulattábla kialakításához

Így indul el a hírlevél sorozat:

Ahhoz, hogy a hírlevél sorozat elinduljon, a vásárláskor megkapott letölthető dokumentumok között találni fogsz egy  “Támogató hírlevél-sorozat indításhoz szükséges információk” elnevezésű PDF-et, amelyben megtalálsz minden instrukciót.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.