Blogolás szolgáltatóknak – HALADÓ tanfolyam

44.990 Ft

Az online tanfolyam tartalma: 28 lecke, közel 20 dokumentum (cikk sablon, ötlet lista, blog rendszerező stb.), közel 3 órányi videós útmutató a technikai megvalósításhoz (Wordpress, Elementor és SEO beállítások, Google Analytics és Search Console).

Indítsd be blogodat, mellyel megerősíted szakértői márkákat. Szerezz több ügyfelet, növeld bevételeidet és költs kevesebbet hirdetésre! Ne ragadj le az elméletnél, lépj a tettek mezejére és publikáld profiként a cikkeidet!

Stratégia, SEO alapok, blogolási alap fogalmak, cikk írási tippek, Wordpress technikai beállítások, Elementoros trükkök -nem csak- bloggereknek.

Kategória: Címke:

Leírás

A Blogolás szolgáltatóknak HALADÓ tanfolyamról bővebben

Az összesen 28 leckéből álló online tanfolyam segítségével elsajátítod azt a gondolkodásmódot és gyakorlati lépéseket, amelyekkel sikerre tudod vinni szakértői blogod. Az alapozó leckékben általános gondolkodás-módot és cikk-írási rutint kialakító eszközökkel találkozol, a technikai kivitelezés részben pedig közel 3 órányi videókban megmutatom lépésről lépésre, hogyan építsd fel a blogod a WordPressben. Megmutatom azt is, hogyan tudod használni az Elementor ingyenes vagy PRO változatát a blog cikkeid felépítéséhez.

A tanfolyamban az alábbi témaköröket vesszük végig

 • Stratégiai alapok

  • Kiknek, miért és miről is fogsz írni. (3 lecke)

 

 • Blogolás alapok

  • Tartalmi felépítés, Témakutatási módszerek, SEO alapok, Kulcsszókutatás alapok (4 lecke)

 

 • Tartalom-készítés alapok

  • Bejegyzés fajták – melyiket mire használjuk, cikk ötletek, vázlat írás fortélyai, cikk sablonok, illusztrációk (5 lecke)

 

 • Marketing stratégia kialakítása

  • Organikusan érkező és irányítottan érkező látogatókra (3 lecke)

 

 • Technikai megvalósítás

  • Mindent beállítunk, ami a blogodhoz kellhet (12 videós lecke)
 • Ellenőrző lista (1 lecke)

Teljes lecke lista

A leckék végén feladatokkal, adatrögzítésre alkalmas regiszterekkel, ötlet listákkal, kitölthető cikk vázlatokkal segítelek abban, hogy a tanfolyam anyagát át tudd ültetni a gyakorlatba.  A dokumentumok közöt találsz online szerkeszthető PDF-et és Word dokumentumot és Excel file-okat, hogy lehetőség szerint ne kelljen nyomtatnod, ezen kívül maximum egy füzetre lesz szükséged, ami jegyzetelhetsz. 🙂 Egyes leckékben több az illusztráció, a konkrét megvalósítást pedig rövid videókon mutatom be, lépésről lépésre.

 

Mit lehet elérni a Blogolás szolgáltatóknak HALADÓ tanfolyammal?

 • Ha eddig blogoltál, de eredménytelenül, megérted min kell változtatnod ahhoz, hogy ezúttal sikert érj el cikkeiddel.
 • Tudni fogod, mikor érdemes a Google szempontjai szerint is értékes bejegyzést írnod, és azt hogyan tedd meg – mire figyelj a kulcsszókutatásnál, téma válogatásnál, melyik cikk típust hogyan építsd fel.
 • Lesz egy struktúra a kezedben, amelynek a mentén már könnyebb lesz cikk témákat találnod, a vázlat írási technika elsajátításával pedig rengeteg időt fogsz megspórolni magadnak még akkor is, ha egyébként giga hosszú cikket írsz.
 • Felépítesz egy rendszert, amiben az “ad hoc” cikkeknek is meglesz a maguk helye és értelme, de sokkal több lesz a szervezetten, tervezetten megírt bejegyzésed, melyekkel növelheted bevételeidet, ügyfeleid számát.
 • Bátran mersz blog cikket feltölteni, mert nemcsak elméletben fogod tudni, mire figyelj, hanem a gyakorlatban is magabiztosan fogsz hozzányúlni a blogodhoz, legyen szó struktúráról, cikk felépítéséről vagy épp SEO beállításokról.

 

Kinek való a Blogolás szolgáltatóknak HALADÓ tanfolyam?

 • Van már saját Wordress motorú honlapod és tudod is kezelni.
 •  A honlapodon nincs még blogod, de szeretnél és bizonytalan vagy, hogyan fogj neki.
 • Szeretnéd jelentősen csökkenteni a hirdetési költségeidet és organikus forgalomból látogatókra szert tenni.
 • Szakmai személyes márkát szeretnél építeni és a hitelességedet erősíteni.
 • Több ügyfelet, követőt szeretnél és általuk növelni a bevételeidet.
 • NEM tudod, vagy bizonytalan vagy hogyan kell a honlapodra egy blog cikket feltölteni és annak a SEO beállításain változtatni.

A Blogolás szolgáltatóknak HALADÓ tanfolyam, KIFEJEZETTEN WORDPRESS-ben végzett blogoláshoz alkalmas, a technikai beállítások is erre vonatkoznak.

Amennyiben még egyáltalán nincs honlapod, de szeretnél végre elindulni és gyorsan a tettek mezejére lépni,  válaszd a Blogolás szolgáltatóknak KIVITELEZŐI csomagot!

 

Így kapod meg a tananyagot

Vásárold meg a tanfolyamot és amint kiegyenlítetted bankkártyával, vagy utalással az összeget, már el is kezdheted a tanfolyamot. A vásárlás során készül tanulói fiókod, melyről e-mailben kapsz értesítést.

Belépés után a Tanfolyamaim oldalon találod meg a vásárolt tanfolyamot, amelynek nevére kattintva megjelenik a lecke lista. A tanfolyami leckék egymásra épülnek, a letölthető dokumentumokat mindig az adott lecke végén találod meg linkelt formában. A letöltött anyagokat a számítógéped / mobilod Letöltések mappájában keresd.

 

Mennyi időt kell szánni a Blogolás szolgáltatóknak HALADÓ tanfolyam feldolgozására?

A tananyag feldolgozására szánj több hetet, illetve a tanfolyam elvégzése után is jó, ha visszatérsz, ha egyes blogolási feladatokkal elakadnál.

Egyes gyakorlatok gyorsan megoldhatók, de vannak komolyabb elmélyülést és tervezést igénylő feladatok is. Ezeket ne hagyd ki, különösen akkor ne, ha új a honlapod, esetleg a vállalkozásod is. Alapos tervezéssel  és tudatos blog szerkesztéssel komoly helyzeti előnyre tehetsz szert és gyorsabban zárkódhatsz fel a már egy ideje szolgáltató konkurenseidhez. A kulcsszókutatásokkal értékes tapasztalatokra teszel szert, melyekért a későbbiekben hálás leszel saját magadnak.

A gyakorlati részeket sem hagyd ki, különösen akkor nem, ha még nem vagy annyira járatos a WordPress használatában. Gyakorlat teszi a mestert – csak elkezdeni nehéz, utána gyorsan bele fogsz jönni! 🙂

Tűzz ki magadnak határidőt, meddig végzed el a tanfolyamot, és jelöld be a naptáradba azokat a napokat / órákat, amikor a tanfolyammal foglalkozol.

A tanfolyam vásárlást követően 1 évig érhető el .

 

Mit NEM tartalmaz a tanfolyam?

 • Bár sok szó esik a keresőoptimalizálásról, és annak fontosságáról, ez összességében NEM egy SEO tanfolyam! (Viszont olyan alapokat kapsz, amire egy SEO szakember is bólogat, hogy hasznos… 🙂 )
 • Nincs benne útmutató, hogyan adj fel Facebook, vagy Google hirdetést.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.